27m Bebeğm 1 yasında grip. Öksürük yok şuanlık Sadece burun tıkanıklıgı var banyo yaptırsam acaba Usütürmüyüm ya da iyi gelirmi duş aldırmak bir de banyo soğuk oluyo bizim petek yok içerde napsam ?
Omeraslan 27m ben gidip kendim yıkanıp banyoyu ısıtıyorum. Sonra oğlumu yıkıyorum. Her burun akıntısı , öksürük, gripte günlük yıkarım daha kolay atlatıyor
senaninn 27m duş iyi gelir rahatlatır ama üşütmeden, özellikle banyodan sonra hızlıca giydirirsin rahatça bi uyur annesi 💖
byzyldz 27m yıkamadan önce sıcak suyu iyice açarsan hem buhar olur hem banyo ısınır burun tıkanıklığına da iyi gelir çıkınca da ayaklarını ve başını hemen kurularsan da üşütmez
ysmnp 27m salonu ısıtıp salonda yaptırın daha iyi geliyor burunları açılıyor ama üşümesin hemen hızlıca yıkayıp giydirin
1cocukannesi_1 27m hasta olduğunda mutlaka yıkıyorum daha kolay atlatıyor ve rahatlıyor. Bizimde banyomuz soğuk oluyor önden ben yada eşim duş alıyoruz ısınmış oluyor eğer duş almayacaksak küvetiyle salonda yada yatak odasında yıkıyorum
mavii_98 27m şuan sadece burun akıntısı var 20 aylık oğlum ilk önce banyoyu ısıtıp sonra banyo yaptırıyorum rahatlattığına inanıyorum sanki iyi geliyor gibi hasta olucak gibiyken hep yıkarım çok şükür hep iyi olduğunu gördüm 🌸
yasemin0000 27m suyu açıp ortamı nemlendirin ve banyo yaptırın. Çok iyi gelecektir. Hatta uyku öncesi yaparsanız daha iyi olur