seva11 Kızlar selamlar Kızım 5 aylık oldu ona gezmede misafirlikte giydirmek için güzel kıyafetler almak istiyorum ama maalesef bulamıyorum önerisi olan var mı kaliteli güzel şık olan mağazalar/ markalar
suheyla92 seva11 gezmelik giyimleri genelde trendyoldan guzel ve uygun fiyatli bulabiliyorum. Zarada h&m’de falan da var ama pahalı geliyor bana.
alpmila seva11 herşeyi lcw den alıyorum daha önce civilden ve e bebekten aldım civilden aldıgım hem soldu hemde baya cekti e bebegin de kalıpları cok küçük üstüne çok fazla cekiyor bu yüzden lcw
gliz87 seva11 evet çogunluk günlük ama baya incelemen lazım arada çıkıyo😂😂😂birde sürekli takip etmen lazım
suheyla92 seva11 yok acikcasi karsima cikanlara bakiyorum yorumlara da bakarak karar veriyorum olmadi iade ederiz
zamansumisali_ seva11 ınstagramda bestbabybutik diye bir hesap var bakabilirsin çok güzel şeyler var kız bebekler için
esraalic seva11 minicty var internet olarak modamizbir var biraz kalıpları küçük ama güzeller bence bakın derim 🙂
kuzuannesi42 Kızım doğduğundan beni çoğu kıyafeti LCW hem kalitesi güzel hem kumaşları tavsiye ederim (reklam değil ama reklam dememiz gerekiyor mu)