seval868_ Hep hayvan figürlü kıyafetler var ve sinirlerim bozuluyor artık. Sizler hangi sitelerden yapıyorsunuz, nasıl kombinler tasarlıyorsunuz öneriler ve alışveriş sitelerinin adını paylaşır mısınız? 🥲😅😅
aylaa26 seval868_ aldığım belli başlı site yok trendyoldan yada lcw alırım genelde çok hayvan figürlü bende sevmiyorum yazın ben genelde tulum giydiriyorum oğluma tek parça şortlu kısa kollu şekilde denk gelirse düz modeller kız reyonlarında var şort ve tşört olarak o şekilde aldığımda çok oldu 😂
zeyneppce seval868_ kombin yapmakla uğraşmayı sevmiyorum o yüzden takımlar kurtarıcı bir de lc’de hayvan figürü olmayan bulmak kolay oluyor. Tuvalete başlayana kadar da tutumlar hem rahat hem tatlı oluyor
eymenku seval868_ çoğunu e bebekten aldım dedigimiz gibi çoğu hayvan figürlü oldu bı kaç tanesi sade tek renk şeklinde bı kaçı da arabalı falan
gamzeahmeta seval868_ ay ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum bizim burdaki pazarda bir kadın var aşşırı güzel erkek bebek kıyafetleri getiriyor daha önce hiç gitmemiştim son bir kaç haftadır gidiyorum görünce içim gidiyor benim kesinlikle marka takıntım yok nerden hoşuma giderse ordan giydiririm ama bebeğim alerjik o yüzden kalitesine pamuğuna güvendiğim civil ve e bebekten yapıyorum e bebekte ful araba hayvan neredeyse hiçbir şey yok civil desen doğru düzgün hayvan figürlü bile yok hep böyle vücudu hassas mı olur bilmiyorum ama böyle giderse elbisellerimiz hep aynı olacak sadece beden değişecek ama pazardaki kıyafetler aklıma geldikçe içim gidiyor ya ben hamileliğim boyunca e bebekte civil de tulum aradım bulamadım en son mahalle arasında koca şehir’de bir tane çıtçıtlı tulum buldum tek bir tane pazarda çeşit çeşit fermuarlı tulumlar takımlar ayy daha fazla yazıp üzülmek istemiyorum🥲🥲
seval868_ aylaa26 trendyoldan bende o tarz tulumlar istiyorum ya herhangi sabit bir sayfanız var mı peki?
hindilisalam H&Mye baktınız mı daha düz modeller var zıbınlarda sweatlerde falan düz isteyince oradan alıyorum kaliteli gerçekten
seval868_ gamzeahmeta benimde marka takıntım yok açıkçası. Pazara bende bir bakayım belki bulurum genelde farklı şeyler oralarda oluyor Buda hiç aklıma gelmemişti 😅
annisoldum seval868_ us polo little gusto hm de düz modeller var chakra da küçük desenli tatlı şeyler var bakabilirsin
smnbr seval868_ Hayvan figürlü olunca ne oluyoki😅 hiç düşünmedim o açıdan, ne bulduysam giydirdim. Renkli renkli canlı şeyler giysin bebetolar, büyüyünce zaten desenli şeyler bulmak ve giydirmek zor olur diye düşünüyorum
seval868_ smnbr ben bebeğime sadece hayvan figürlü kıyafet dayatmak istemiyorum. Sevmiyorum neden erkek diye sadece hayvan figürlü kıyafet üretiyorlar onu anlamıyorum. Zevk meselesi ben giyindirmek istemiyorum
suhedaaaaa seval868_ Evde full zıbın geziyor zaten. Dışarıda giymelik birkaç kombin yapıyorum kot tulum vs. Park içinde uzun alt ve kısa kollu alıyorum. Yazlık alışverişi kışlıktan daha kolay valla 😂
gzaydnlgm_034 Hayvan figürü e bebekte benim de dikkatimi çekiyor sorun değil bebek ama biraz da farklılık arıyor insan. Lcw den haftasonu aldım desensiz bi de e bebekten aldım o da arabalıydı. Ya hayvan ya araba zaten🙂
seval868_ gzaydnlgm_034 evet başka hiçbişey yapmamışlar erkekler için 😅 bakarken Uf diyorum artık yetoooo
seval868_ MamaUygarVibes gapa mantıklı diğerlerine de bakıyorum sepete ekledim hep uygulamadan çok teşekkür ederim ☺️