Rabiaustkat Minik0212 ben en başta almamakla hata ettim gittim en çok şişiren mamayla başladım evolvia hiç tavsiye etmem. Ama iki üç kere mama değiştirdik en son sma da karar kıldık gayet memmunuZ ama önceki mamadan dolayı bir tık kilo fazlası var 🤷
gokcekizinannesi Rabiaustkat evolvia 3 4 ay kullandık hiç şişirmedi. ben de kilo alsin istiyordum ama hep normal aldı. hatta son 2 ay az aldı. ben de sma ya geçtim. severek içiyor şimdi.
Rabiaustkat gokcekizinannesi zaten çocuktan çocuğa değişir o bizimki çokça şişti ve kabız yaptı oğlumu hiç beğenmedim ama sma güzel normal ilerliyor kilo olarak kabizda yapmiyor
SEREZ Canım oğlum 56 günlük günde üç öğün sma veriyordum 10 günde 390 gram aldı . Kilo güzel aldırıyor sma
Yusfzeyd01 Benim oglum 10 bucuk aylık doğduğundan beri sma ve oldugu kadar anne sütü ile gidiyoruz simdi ek gidada var tabi ama masallah gelisimi cok iyi memnunum
dbm Minik0212 benim kızım ayda yaklasık 1.200 gr alıyor sma mamayla. Bize iyi geldi ama her bebek farklı tabiki.
Sasah1441 Minik0212 hiç boş kof şişkinlik yapmıyor canım uzun süre kullandık gayet normaldi kilo alımı
Cigdemduruazra Bende kullaniyorum takviye olarak sutum yetmiyor cunku ve cok memnunum gece sadece 3 kere veriyorum kilo alimida cok sukur iyi