cilginhatun2 Bebekleriniz ne durumda gelişimleri nasıl yemek yiyor mu 😒😒 benim bebegim uzun zamandır yemek yemiyo hep beni emmek istiyo sütüm yetmiyor surekli agliyo her yemeği reddediyo benim gibi olan varmı
CilekliKedy cilginhatun2 keyfi isterse babası yedirirse yemek yiyor beni uğraştırıp duruyor çok yürümek istiyor ama hala ayakta da duramıyor tüm gün onu yürüteyim diye peşinden koşturup duruyor anlamlı kelimesi de yok hala 🙄
ayaznannesi yemesi çok şükür iyi ama nerdeyse hiç anlamlı kelimesi yok anne demiyor önceleri ara sıra baba derdi onu da artık demiyor çok üzülüyorum
user92642835096 ayaznannesi bizimde aynı şekilde söylediğim kelimeleri anlıyor fakat şu aralar hiçbirşey söylemiyor dede baba anne derdi yok abi kelimesine taktı herşeye abi diyor birde mami gibi birşey söylüyor eliyle gösteriyor herşeye mami diyor anlamıyorum
ayaznannesi user92642835096 yalnız mı büyütüyorsunuz. belki yalnız büyüdükleri için böyledirler. etrafımızda hiç çocuk yok bebeğimin gördüğü kişiler babası ben ve bakıcısı. hafta içi çalışıyoruz havalar da nedense her hafta sonu kötü o yüzden dışarı çıkaramıyorum.
user92642835096 ayaznannesi evet yalnız büyütüyorum etrafımda yok kimse olanda uzaka bende buna bağlıyorum açıkçası kalabalık bir ortamda kendini daha iyi ifade ediyor yani kelimeleri daha anlamlı söylüyor geçen hafta kayınvalidem bendeydi sürekli kızım bana anne anne diye sesleniyordu bu ara birşey yok
cilginhatun2 CilekliKedy evet bizde yürümüyoruz ve kelimemiz yok 😔😔 geç kalmadık mi diye endişe ediyorum
CilekliKedy cilginhatun2 normal aslında ya çevremizdeki bebekler yapınca insan endişeleniyor ama bizimkiler gibi daha yapamayan da bir sürü bebek var yakında bizimkiler de açılır ☺️