rachelgreen_ Poncikkkk çıkabilir ama belki de başka bir şeydir fotoğrafla bilemeyiz cildiye doktoruna görünün bi
nevindemirkol Poncikkkk evet ya kızım zor bebekti ailevi skntılr cok stresli ve bağışıklığın aşırı düşüktu szde eğer ağrı olursa sağlık ocağına bile gitseniz krem verirler içi sıvi dolumu az da olsa var mi
Poncikkkk nevindemirkol bilmiyorum ya sıvı varmı kabarıklk var galiba sıvıda var evet bende gecenlerde sıkıntı yaşamıştım belki ondan
nevindemirkol Poncikkkk stres ve bağışıklıktan oluyr ihmal etmeyin cogalmasin inşallah o değildir ama olsada geçer bnm gbi beklemeyin yayılıyor cunku
Poncikkkk nevindemirkol pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak teşekkür ederim sağolasın inşallah değildir bnmde 6 aylık bebeğim var zor olur onada bulaşırsa
nevindemirkol Poncikkkk bebiş mümkün oldukca dokunmasın gerekirse br şalla bağlayın benim bebeğim emerken eliyle oynadı bulaştı tam bn iylestim sabah kalktım her yeri su çiçeği
Gul-42 Poncikkkk genelde terleme kalıtesız kıyafetten olur bendede oldu mesela koltuk altımda tam orasıda degıl doktor terlemeden dedı yazın olmustum kuru mantar demıstı