Mrv_cnl Merhaba hanımlar 4 yaş erkek çocuklarınız yayına girdikten sonra değişti mi haleti Huriyeleri nasıl biraz duymak isterim çünkü benim oğlum asabi hareketler içinde kapı çarpıyo falan 😄
Gzm__ Mrv_cnl ama nie detaya giriyorsunuz🤭😂 benimki üçe girmek üzere herhalde 1-2 seneye uslanır diye teselli ediyorum kendimi🤦♀️🤣
birkupalatte Mrv_cnl 4 yaş benim anneliği en rahat yaşadığım yaş açıkçası. Ne anlatsan daha iyi anlıyor vs😊
binnur37 Mrv_cnl Benim kızım 3 yaşına girecek anne of ya diyip kapıyı çarpıyor 4. Yaşındada beni fırlatır herhalde diye düşünmeden edemedim 🙄
Blue2022 Mrv_cnl ben de böykr düşünüyorum dört yaşta bir sıkıntı var küçük ergen gibi 😢burda bekleyim herkes mi böyle acaba
Mrv_cnl Gzm__ hahahah ya kusura bakma ama ümit verici bir iki kelime yazmak isterdim ….. ( uzun sessizlik ) 😂
Mrv_cnl birkupalatte bizde yeni oldu gireli açıkçası sormak istedim , anlıyor mantıklı geliyor ama yapmamayı tercih ediyor 😄 isyankarlık yüklendi gibi
binnur37 Mrv_cnl Ben anamın bize bir bakışı ile mum gibi durarak büyüdüm , kızıma bakınca ne bakıyon yaaa bakma öyle diyo 🙄 Yakında gelip sosyal hizmetlerden beni alacaklar kesin 🙄