artikbiranneyim Başka herhangi bir sıkıntı yok ismine bakar sosyal iletişimi iyi komut alıp uyguluyor ama sadece bu sıralar etrafında fazlaca dönüyor. Sizinkiler de böyle miydi ne zaman endişelenmeliyim neler yaptınız bunun için
ikiprenses_annesii artikbiranneyim Ekran izliyor mu mesela? Benim kızımda durupdururken etrafında dönüyor bazen çünkü kızımda 20 aylık bazen ekrana baktığı oluyor bende ona yoruyorum🤔artık baktırmıyorum ama
alpaslanmom_ artikbiranneyim sosyal medya yüzünden insanlar iyice kafayı yedi çocuk bu oyun oynuyordur otizme bağlamayın herşeyi
Hiilyuss artikbiranneyim ben de cocuguma eslik edip dönüyorum otizm oluyor muyum kızımla birlikte😂 cocuk oyun oynuyor ve Muhtemelen dönerken siz panikleyip yapma diye uyardınız o da oyuna cevird sürekli yapıyor
artikbiranneyim Hiilyuss alpaslanmom_ Otizm kelimesini kullanmadım bile😂 burdaki cahil kesim yüzünden kimseyi ciddiye alamaz olduk. Arkadaşlar otizmin ne olduğunu biliyorum öyle olduğunu da düşünmüyorum yazmadım da zaten. Sadece merak ettim sizde de var mı diye cünkü takıntı yaptı nerdeyse sık sık tekrarlıyor ve her anne böyle bi durumda bir sorgular yani, eğitimini almış olsa bile 🙂↔️
alpaslanmom_ artikbiranneyim endişelenecek bir şey yok sosyal medyada artık anneleri o kadar korkutuyorlar ki hepimiz aynıyız
SooMin artikbiranneyim o zamanlarda oğlum müzik duyar duymaz dönmeye başlardı öyle bişey mi acaba oyun mu yapıyor bence normal
artikbiranneyim SooMin müzik duyunca ritim tutuyor dans ediyor cok seviyor ama bu farklı oyun yapıyor aslında ama sık olunca tabi merak ettim ben de
ikiprenses_annesii artikbiranneyim Ekranı kestikten sonra dikkat ettim ki kendince dans ediyor bu😂çünkü ne zaman müzik çalsa etrafında dönüyor dans etme bu zannediyor
esraalic artikbiranneyim Ne olmuş ki benim kızım da dönüyor bazen şarkı söyleyince dönüyor bazen kendi kendine oyun oynarken dönüyor ben bir sıkıntı görmedim açıkçası 22 aylık