bebegimdunyam Kızlar 27 temmuzda 4 olacak oğlum. 17 kilo boyu 110 cm. Ne yaparsam yapayım kilo almıyor. Yemekten hemen sonra hemen kakasını yapıyor. Yiyor hemen kakam geldi diyor ,bu bence normal değil. Ne yapmam gerekiyor acaba
mysohn7 bebegimdunyam benimde çocukluğum böyleydi hep sofradan kalkar kalkmaz tuvalete giderdim tek başıma 1 ekmek bitirirdim ama o kadar zayıftım ki orta okulda 35 kiloydum şimdi 7 yaşına girecek yeğenim 35 kilo olgunluğa eriştikten sonra kilo almaya başladım evlendiğimde 54 kiloydum şimdi 70 ve diyet yapamıyorum çünkü 28 senelik ömrümde hiç diyet nedir bilmedim🥹 yani çocuğunuzun beslenmesi ve kan değerleri normalse takılmayın derim
esrali_34 bebegimdunyam oğlunuzun kilosu ve boyu yaşına uygun bence bir gelişim geriliği yok metabolizması hızlı çalışıyordur boyu da gayet iyi persentil tablosuna göre
livanurvealpinannesi61 bebegimdunyam 4 yaşında 17 kilo az değil ki boyu da iyi . Sık tuvalete çıkıyorsa o konuda bir doktora gösterin
12betul bebegimdunyam çocuğunuzun kilosu gayet yerinde . Bende ortaokul sona kadar 19 kilo idim . Babam da verem olduğu için benden şüphelendiler aylarca iğne yedim tahliller takip derken çok şükür bir şey çıkmadı . Sadece tuvalet için bi doktora götürebilirsiniz