octaviablakee Kızlar merhaba, Bebeğinizi uyutmak için denediğiniz en garip yöntemi konuşalım mı? O çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor gerçekten. Biz bir ara aspiratör açıkken pilates topunun üzerinde zıplayarak uyutuyorduk, o belim kopuyordu ama uyusun da ne olursa olsun diyordum. 😂 Sizin var mı böyle anılarınız 😂
somurtkansirin octaviablakee saat fark etmeksizin balkonda uyutmaya çalışıyorduk. Dışarda uyuyor bir tek atak dönemleri, diş dönemleri kar kış demeden balkonda bulduk kendimizi😅 bazen işe gidiş saatlerinde de balkonda oluyordum herkes dönüp bakıyor ne yapıyor bu diye kesin deli falan olduğumu düşünmüşlerdir 😅😅
yasminmomy octaviablakee bebegım gündüz uyurdu gece sabaha kadar uyumazdı eşimle nöbetleşe yapardık evın içinde bebek arbasıyla gezerdık bide saç kurutma makinesi sesiyle uyutmaya çalışırdık 😂😂
mavigibibakti octaviablakee elektrikli süpürge sesi.. Sabaha kadar dinlerdim.. Ve hayatta en nefret ettiğim sestir.. Bakarken annem açınca kaçardım :) 8. Ay hâlâ dinliyoruz 😭 ha bir de bebek arbasına koyup mahalleyi turlayıp uyuyunca pusetle beraber yatağa koyma var oraya hiç girmiyorum
aselbebek_262 somurtkansirin sadece bebek arabasında uyuyor geceleri sokakta insanlar bizi tanıyor artık😁😞
hamilesavi somurtkansirin ay o Şubat ayının deli soğuğunda biz de battaniyeye sarıp kendimiz mont giyip balkonda oturduk bir süre. Başka türlü uyumuyordu gerçekten 😂
vatdifak Pusete koyup koridorda 10 tur atıyordum. Öyle uyuyordu. 4.ay atağında da bebek arabasiyla parkta deli danalar gibi dönüyordum uyusun diye
metekaanmomm octaviablakee evin içinde bebek arabasıyla gezdirmek uyusun diye , arabayla sokak gezmek gece yarısı uyanıp uyumadigi için Allah’tan artık bıraktık onları yapmayi
UrbanMom octaviablakee beyaz gürültü bol kucakta gezmeli uyuturdum simdi büyüdü cabuk uyuyorsun beni sinirlendirme diyorum bu yönteme evrildim 😂
Pamukhanim_ octaviablakee çamaşır sepetinde uyutmaktı 🤣 4. Ayna atağında nasıl uyursa uyusun modunda olduğum için 2 ay böyle yapmıştım çok zordu
somurtkansirin aselbebek_262 kim bilir neler geçiyordur akıllarından 😅😅😅 ama ben şimdi görsem bebekli birini o çaresizliği bildiğim için artık çok normal geliyor 😅
sarsarmakarayi 7 haftadır 4.ay atağındayız koşarak, zıplayarak, şarkı söyleyerek, aspiratör altında sallanarak, beyaz gürültüyle koridor turlayarak… tek bir yöntem yok bugüne kadar bi kez bile sallamamıştım şimdi o bile fayda etmiyor 🥲
anonimli Bebek arabasıyla evin içinde koşturarak hııı hııı deyişlerim sanırım🙄 Kocaman Bi bebek arabası ve dar uzun kolidorda gidip gidip geliyordum 😂😂 4 aylıktan 6 aylığa kadar böyle yaptık😂
hkabak octaviablakee yeni doğduğu zamanlar oyun havası açardık kucağımızda hafif hareketlerle uyurdu😁