Bebeğim 6 ay 10 günlük ek gıdaya başlamıştık yavaştan ilk başta herşey iyi gitti ine tattırsam sevdiği şeyleri istedi sevmediklerini istemedi buraya kadar normal ama iki üç hafta içinde( …anne sütü+mamayla besleniyordu…) biberonu bıraktı istemiyor ne sütümü içiyor ne mamayı içiyor aç kalıyor tattığı şeyler doyurmuyor diye bi kaç defa irmik pişirip o hepimizin bildiği şeylerden kattım muzdur avokadodur hepsi aynı anda değil ama ayrı ayrı bunlarıda reddetti sevmedi neyi denediysem sevmiyor ağzını açmıyor daha şimdiden bekletmeye başladı ağzında bir tek yoğurt biraz yiyor ama koca gün aç zorla uyku arasında birer ölçü yada iki ölçü içirebilirsem içiriyorum önceden uyku arasında açsa eğer güzel beslenirdi şimdi ne oldu ne değişti anlamıyorum ne olur başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olsun mamayıda değiştirdim yine içmiyo eliyle itiyor hep uykuda bile olsa az önce yine denedim defalarca uykusunun en derin saati yine doyuramadım bugün bütün koca gün içtiği 4-5 ölçü mama çok az çok üzülüyorum çok zor bir şey bebeğini doyuramamak ne olur dua edin kızlar düzelsin kuzum birinden birini yesin yada içsin nasıl olacak böyle bilmiyorum artık geçecek mi 6 ayda böyle bir şey yaşayan var mı