ozlmklc Kızlar bebeğimin boynunda böyle şeyler çıkmaya başladı gittikçe çoğaldı bi bakar mısınız nedir diye
Karanirem ozlmklc bebeğinizi sık sık yıkayın çok sıcakta tutmayın kalın giydirmeyin çocuk terlemiş ondan kaynaklı
zeynebbrn Geçmiş olsun öncelikle. Bebeğinizi 2 günde bir yıkayın ve kat kat giydirmeyin terlememesi için. Ve giysilerini bebek deterjanı ile yıkayın deterjanı çok koyup giysilerde kalıntı kalmasın vücudu direkt etkiliyor. Bizde böyle olmuştuk. Mustelanın bi kremi vardı geçmezse onu kullanmanızı tavsiye ederim.
busekuzeyugur İsilik olmuş canim mustela stelatopia bizde hic ise yaramadi direkt bioderm intense baume al sık sık yıka kuru tut ve nemlendir hemencik geçer
ozlmklc Teşekkür ederim kızlar, 40 ı çıktığı günden beri istisnasız her akşam yıkıyoruz bebek deterjanı kullanıyorum hatta bazen temizse kıyafeti deterjan bile atmıyorum hep ince giydiriyorum evi sıcak tutmuyorum
ozlmklc Bizde önce isilik sandık ama birde kırmızılıklar olunca korktuk pazartesi için randevu aldım ama içim rahat etmedi size sorayım dedim