medineay Hiip mama iki gündür kullanıyorum mukuslu ishal yaptı iki gündür yapıyor nedendir sizdede oldu mu napcami bilemedimm ya Aptamil de gaz yapıyor bu mama da ishal
aysnrmrc Biz de Hipp combiotic kullanıyoruz, bebeğim gazlı ama değiştirmeyi pek düşünmedim. Kakasına etkisini de pek anlamadım çünkü yarı yarıya mama ve anne sütü ile besliyorum. Acaba Hipp mamanın hangisini verdiniz?
medineay aysnrmrc bende az emziryorum az mama veriyorum normalde Aptamil prosyneo kullanıyorduk gaz yaptı çok 5-10 dk bir kötü kokulu osuruyordu dün değiştirdim mamasını hipp organik combiotic kullanıyoruz şuan iki gündür altına yapıyor mukuslu kaka ishal tarzı normal midir
aysnrmrc medineay başlarda bizde de kötü kokulu gaz yaptı ama sonra geçti, dr hipp’in daha çok kabız yapabileceğini söylemişti, kakanın rengi falan nasıl ve bebek kaç haftalık? Alışma sürecinde belki olabilir bir durumdur.
medineay aysnrmrc Aptamil prosyneo kabız yaptı mesela ilklerde iyiydi sonra sonra gaz ve kabizz yaptı
cananbulbul medineay bir aylık bebeğin kakası zaten o şekilde olmalı endişelenmeyin ishal değildir o 🌸
aysnrmrc medineay emziriyorum da demişsiniz o pıtırcıklar anne sütünden oluyor ve iyi bir şey merak etmeyin ☺️
cananbulbul medineay kabız dediğiniz nedir acaba kabız dediğiniz şeyin tane tane sert kaka olması lazım kaka yaparken zorlanıyorsa kabızlık anlamına gelmez
medineay cananbulbul kabız işte kakasını büyük biraz sert yapıyordu Aptamil de bunda ise tam tersi oldu