Minnikkiz Ya herkesin bebesi uyuyor, yok şu kadar saat uyku için rutin yaptım duş aldırdım hergün yıkıyorum falan nasıl uyuyorlar benimki hiç uyumuyor duş alınca
organikirmik Minnikkiz benimki sevmiyor suyu. Dolayısıyla her banyo bi kriz oluyor ve banyodan sonra uyumaz asla. Akşam yıkamam o yüzden. Ben de akşam duş almayı sevmem ve ben de rahatlamam o yüzden garipsemiyorum 😂
gzd_nhr Minnikkiz benimkide uyumuyor 50 günlük:) öğlen banyo yaptırırsam uyuyor ama akşam yapınca ters etki yapıyor çocukta
somurtkansirin Minnikkiz öğle uykusundan önce duş alırız ve gayet güzel uyur. Ama aynısı akşam için geçerli değil, akşam duş aldırdığım zaman enerji patlaması yaşıyoruz ve asla yatıramıyorum, gündüzle ne fark var çözemedim 😅😅
duyguerl Benimkide uyumuyor ki, ama belirli rutinleri koruyan insana sonsuz saygım var açıkçası. Ben beceremedim, istediği saatte uyuyor 😂genelde gece 12’den önce yatmaz. Diş olayında da gece 3’ü gördük.
Minnikkiz duyguerl ayyy Allahımm şaka gibiler tamam benimki suan hem hasta hem diş çıkarıyor falan ama normalde de ne zaman yıkasam o gün zor uyuyo
Minnikkiz organikirmik ya yıkanırken sorun yok şükür sudan cıkınca sorun başlıyor ama yani bende gün içinde yıkayabilsem keske
accountant Minnikkiz benimki de uyumuyor 😀Deccal bebeklere ne rutin yapsan boş valla çok yaptım hep çığlık kıyametle sonuçlandı uslulara yapmadan da uyuyor zaten
queen_bee Minnikkiz benim oğlumda uyumazdı, duş aldırmadığım zaman yarım saat uyuyorsa, duş aldırınca 10 dakika uyuyordu.
Minnikkiz duyguerl bide öyle yapayım tek yıkamadım hiç kızımı yıkardım da bunda nedense yıkayamazmısım giibi geliyo
Aliarel Minnikkiz benimki 4 yaşına girdi hala uyumuyor. Hep diyorum millet banyo yaptırır uyusun diye yok anam zıt zıt