premses7_ Kızım oyalansın diye eline verdiğim arko kremini ağzına sokmuş kapağı açık bir şekilde (nasıl açtı hiç bir fikrim yok)gördüğümde ağzında krem vardı çıkardım ama yuttu mu bilmiyorum bişey olur mu kusturmam gerekiyor mu 😣
simseklivekalpli premses7_ hayır zehirlenme hattı arayıp yönlendirme almanız gerekiyor. Nasıl kusturacaksiniz çocuğu/bebeği zaten?
organikirmik premses7_ bi şey yiyen bebek kusturulmaz öncelikle. Bi şey de yedirmeyin bi arayıp sorun zehir hattını. Salyasında artış var mı bi bakın. Ağzı krem kokuyor mu çok
tultanhanim premses7_ sakın kusturmaya çalışmayın. Bir şey yedirip içirmeyin. Zehir hattı var onu arayıp sorun.
goldengate premses7_ kapakta bogazina kacabilirdi oyalansin diye eline verilmemeli boyle seyler. Zehir hattini arar sorarsiniz
premses7_ goldengate evet onu düşündüm bende o an ağlayınca vermiş bulundum ama artık daha dikkatli olucam
NaimeYilmaz premses7_ ya postu gorunce anılarım canlandı. Tuna yarım kutu sudocrem yemıstı acılde almıstık solugu :)) bıraz degerlerı yuksektı ama endıse etme demıstı doktor gectı bıttı. Zehır danısma hattını aradıgımda kesınlıkle kusturmayın demıstı.
premses7_ NaimeYilmaz evet bende aradığımda öyle dendi peki belirti var mıydı gözle görülen ateş kızarıklık vs
Tatlican NaimeYilmaz Bende panik biriyim ama allah şükür. Bu durumlarda direk hastane geliyor akılıma. Ve beklemeden giderim. Şakaya gelmez. Sizde en doğrusunu yapmışsınız.
premses7_ [silindi] teşekkür ederim :) babası işten geldi gözlemledik ters bir durum görmeyince götürmedim ağzını yıkadım suyla bolca
premses7_ [silindi] aradım onlar ağzını bolca yıkayın en yakın sağlık kuruluşuna gidin dedi ama durtumuna baktım yuttuğundan da kesin emin olmadığım için götürmedim