2025mucizem Cevapladigim mesajları proflmde görünüyor yani kendi profilime girince cevapladıgm o mesajların görünmesini istemiyorum nasıl yapabiliriz bunu
Elfgrn 2025mucizem açtığınız postu sildirdiyseniz O sadece sizde ve yetkili kişiler de gözükür biz normal kullanıcılarda gözükmez. Eşinizden şüphe ettiğiniz posttan bahsediyorsanız şu anda gözükmüyor. ( Postunuzda demiş post açmışsınız ekstra ordan biliyorum)
somurtkansirin 2025mucizem siz görebilirsiniz ama biz göremiyoruz silinen yorumlarınızı. Siz sanırım sizde de gözükmesini istemiyorsunuz ama sanırım ona bir çare yok
2025mucizem SevimliHayaletCasper silinmesini istediğim bir post vardı moderatör sildik dedi de benim cevapladıgim mesajlar proflmde görünüyor onun görünmesini istemiyorum
2025mucizem Elfgrn evt evt post silindi sadece bende görünüyor bn bndede gorunmesini istmyrm silmek istiyorum silemedim onu söylemek istiyorum
poppy 2025mucizem Sadece sen görüyorsan problem ne ki? Ne yazıyordu da bu kadar gözün görmek istemiyor😁
2025mucizem poppy insanların kişisel sorunları olabilir buraya yazmış olabilirim snrasinda da silinmesini isteyebilirim çok doğal birşey