esraygt156 Kizlar 16 aylik oğlum 2 kezdir banyoya gidince kıyamet kopartiyor ve duş vitene kadar ağlıyor ya digdugundan beri maşallah suyu severdi sesi çıkmazdı ama son 2 banyodur böyle yapıyor yanlış bir şey de yapmadım ki korksun var mı yasayan
Pamukhanim_ esraygt156 bizde yaşadık 1 ay kadar sonra kovaya su koydum içine toplar bir bebek o bebeğe su döküyor ben ona öyle çözdük şuan çip çip diye gidyor ama yine bunları yapmazsam ağlıyor
beginnerrmomm esraygt156 benim bebeğim delilercesine korkuyor ne ben banyo yapabilirim ne de o banyoyu bile yıkatmıyor. Acayip bir korku oluştu napacağımı bilmiyorum. Şampuanını gözüme sürdüm ve yaktığını farkettim, şampuanı değiştiririz de korkusu nolacak bilmiyorum
gulefsan1 esraygt156 11 aylık ve her banyoda kıyamet kopuyor 5 dk yıkanıp çıkıyor zaten 5 dk da ağlasın sorun etmiyorum o yüzden
Pamukhanim_ esraygt156 su aşığı bir çocuktu sonra 11 aylıkken falan böyle oldu anlamadım 1 ay çok uğraştım düzelmedi birlikte yapardık sonra burada postları okuyup deneye deneye böyle yapmaya başladık kova ile yapıyoruz duş başlığı ile hâlâ korkuyor
Pamukhanim_ esraygt156 geçici bişey olabilir biz normal duş kabin içinde yapıyoruz dediğim gibi yaptım korkusu geçti