muazze Adam akilli temizleyen sinir bozmayan mop onerisi istiyorum en son smarterin temiz-kirli suyu ayiran modelinden aldim buda sinir hastasi etti beni o kadar para verdim bide.tertemiz delirdik😁🫧🧽🧼
HELELEKADIN muazze 2 gün önce elimle sildim yemin ederim hiçbir mop böyle temizleniyor ferahladım resmen 😂😂😂
nurzeyd06 muazze silva mop bezi elimde yıkıyorum mopa takıyorum hem içime siniyo hem kolay temizleniyor
myavocado muazze Of ben de arayıştayım, şarjlı olanlar var, aklımda ama güvenemiyorum onlara da güzel midir, hiç kullanan görmedim. Belki buradan kullanan varsa cevaplar 😌
HELELEKADIN myavocado ben yeni bir tane aldım üstünde aparat var suya sokup ileri geri yapıyosun elle de yıkayıp sıkmak zorunda kalmamış oluyosun çok beğendim
asilazmazbalkokmaz myavocado Bende aynı şeyi araştırıyorum. Benim dik düpürgemin silme özelliği var aslında. O yüzden onu almak saçma mı olur hiç bilmiyorum. Çünkü anlık silmelerde süpürgeyi açmak zor geliyor Parex Wondero var bende onunla hallediyorum 🙂
myavocado asilazmazbalkokmaz parexe bakayım ben de. Eski evimde silinecek alanım çok yoktu o yüzden dikey süpürgem sadece kuru özellikte, süpürgem de yeni silme özelliği olanı şu an almam o yüzden.