serpil68 Merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacım var. Vajinal daraltma yaptırmak istiyorum lazer yaptıranınız oldu mu veya ameliyatı doğumdan sonra genişleme oldu ve rahatsızım bu durumdan bilgi verirseniz sevinirim
alpaslanmom_ serpil68 bir arkadaşım lazer ile yaptırmış eskisine döndüğünü söyledi sonra cerrahi operasyon geçirdi o daha iyiymiş
flowersssss serpil68 annem oldu ameliyatını. İlk başta ilişkide aşırı zorlandı sonrada eski haline dönmüş. Lazer olanı bilmiyorum o farklı olabilir
serpil68 alpaslanmom_ evet bende lazerin iş e yaramadığını duydum bir kaç kişiden ameliyat ne kadara yaptırdı acaba arkadaşınız
duyguerl Kadın olmak niye bu kadar zor ya, vajinal doğum istiyoruz, sonra bide genişleme çıkıyor, tekrar daraltmamız gerekiyor offffff
serpil68 alpaslanmom_ fiyatı baya pahalıymış😔 lazerin fiyatı da 16 bin dediler sormuştum, lazer yaptırcağım m kalıcı değildir ama senede seanslara gideceğim mecbur
alpaslanmom_ serpil68 devlet hastaneleride yapıyor araştırın arkadaşım lazer yaptırdı 1 ay geçmeden aynı oldu diyor boşuna para vermeyin