Deletedmom110 Kızlar,gece kullanıma uygun mu? Cırtcırtlıdan farklı mı? Beden olarak cırtcırtlıyla aynı mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız🙏🏼
Tugcegoktas Deletedmom110 Valla ben cok merak ediyordum kilot bezi alıp kullandım ama pişman oldum normaş beze döndüm bence hiç kullanıslı değil
Mom061 Deletedmom110 Valla dün aldım kızım için. Çıtçıtlı bezini bitirip ona geçeceğim ama bugün merakımdan külot bez kullandım. Doldurunca nasıl olacak bakalım bende merak ediyorum.
Tugcegoktas Deletedmom110 Bez olarak değil canım kilot olarak memnun kalmadım .Normal bezin gözünü seveyim ya ni .normal kilot gibi giydiriyosun zor oluyor biraz .
[silindi] Deletedmom110 ben sık degiştiriyorum bezi normalde 3 saatte bir ama sıkıntı yaşamadım normal bezden primanın kalıbı kucık biraz diger kilot bezlere nazaran
Hatice85867 Deletedmom110 iki oğluma da külot bez alıyorum biri 4.5 diğeri 19aylık ilk eşim büyük oğluma yanlışlıkla almıştı 3aylıkken iyiki de almış sünnet zamanı bile kullandım hiç kalıp farkı yok hem beline kadar lastikleri sarıyo tüm gece kuru kalıyo haznesi çırtlıya göre geniş bence hem giydirirken sıkı mı bağladım gevşek mi derdi yok her tarafı eşit iz de yapmıyo
Asmrtgkt-38 Deletedmom110 kilot bez çok iyi bende prima kilot bez kullanıyorum sızdırma hiç olmuyor hareketli bebeğim var direnmiypr alt değişirken
zumramomm Deletedmom110 ben hiç sevmedim resmen bitirmek için gün saydim denemek için küçük paketini almıştım.farkinsaysaniz fiyat olarak normal bezden daha ucuz.kullanip memnun kalanlar var ama aynı numara olmasına rağmen bedenler tutmadi.ozellikle karin kısmı sikiyor lastik izi yapıyor
[silindi] Deletedmom110 primanın normal bezinden kilot bez kucuk kilosuna göre alırsınız oğlum 9 kilo rahat oluyo 4 numara kilot bez