goktusannesi Bebeğim 26 günlük doğduğunda hastanede hemşiremiz göğüs ucum hiç olmadığı için silikon uç aldırdı o günden beri üç ile emziriyorum ama çok zor oluyor her seferinde temizleyip ucu takıp bebeği emzirmek ve sütleri çok akıtıyor emmeye uğraşırken ikimizinde üstü kirleniyor silikon uç olmadan vermeye uğraşıyorum az bir uç verdi memem ama bebeğim bir türlü yakalayıp ememiyor memede kavga etmeye uğraşıyor uykuluyken çok aç değilken vs hep deniyorum ama beceremiyor bebeğe memeyi nasıl tutturabilirim Tekirdağ’da emzirme danışmanlığı alabileceğim bildiğiniz iyi ebeler var mı??
birazyenilik goktusannesi aynı durumdayız maalesef emmiyor arada tutuyor sonrası öfke sinir. Anladığım kadarıyla bu işi erken bitiren yok 3. Aylardan sonda bebek kendisi emiyormuş birden. ben de o günleri bekliyorum inşallah yapabiliriz.
seher__12 goktusannesi Canim benimde göğüs ucum yoktu hemşire silikon meme aldırdı onunla gayet güzel emzirdim ama bıraktırdım bebeğin emiyor ya emzirmeye başlayınca 2_3 dk silikon uçla emzir sonra hemen silikonu çek memeni ver öyle öyle alışır bırakma ağlayınca silikonu ver susunca iki üç dk emince geri memeni dene benimki 25 günlükken bıraktı silikonu şimdi veriyorum midesi bulanıyor şuan normal mememi.emiyor inşallah seninkide bırakır
uakbn0_0 goktusannesi tekirdağ şehir hastanesinde dogum yaptım orda çocuk doktoruna çıkın herhangi bir çocuk doktoru olsada olur sizi laktasyon bölümüne yönlendirsin orda bi kız var kapalı biri assırı iyi tane tane anlatıyor ne yapıp ne yapmaman gerektiğini tam olarak bu işi biliyor siz diger hemsirelere bakmayın onların alanı değil bu göğüs ucunu tutmayacak bebek areola denen kısmı kavrayacak ilk areolayı ağzına almasını sağlayın alıstıgı zaman zaten zorluk çekmeyecek suan daha bilmediği içinde zor
uakbn0_0 goktusannesi yani göğüs ucu ile emzirmenize gerek yok mantık olarak düşündüğünde de bu dogru çok eskiden böyle bir alet yoktu sonucta ve annelerimiz emzirmişler
goktusannesi seher__12 çok öfkeleniyor tutamayınca göğüslerim ufak aslında kolayca alabiliyor kahverengi kısmın birazını ağzına ama çenesini kapatıp emmeye geçemiyor bi türlü sonra kavga ediyor ağlıyor memeyle uğraşmak istemiyor
gzd_nhr goktusannesi bebeğim 50 günlük meme +mama gidiyorum ama silikonu bırakamadım malesef inşallah biberonu bırakabilirim:( online danışmanları var onlar fayda sağlamaz mı birde sağlık ocagınızla görüşün ücretsiz emzirme danışmanları var
goktusannesi gzd_nhr inşallah bıraktırabilirsin canım bende arada mama veriyorum sanki hiç tok değilmiş gibi davranıyor mecbur mama takviyesi yapıyorum şimdilik meme reddi yapmadı inşallah yapmaz
duyguerl Bende kullandım hemşirem önermişti, biraz emmeye başlayınca göğüs ucumun çıktığına emin olduktan sonra silikon ucu çıkartıyordun göğsümü veriyordum, bunu sürekli tekrar ediyordum ve bu şekilde direk memeye geçmiştim. Ama 15 gün felan kullandım