Melisozkan Merhaba anneler 34 gunluk bebegım var sabahdan beri 2 kere kustu ama çok miktarda yalız oldugum için korkuyorum bilgilendirirmisin beni
xfundaaa Melisozkan bide kusma şekli nasil böyle süt gibi kusuyor mu yoksa çökelek yoğurt tarzında mi
xfundaaa Melisozkan birde cok küçük tatlım benim ya allah bagislasin ins dikat et havalara aldanma üşümesin yelek bildirebilirsin uykuda olmadığı sürece sırtına da bi bez koymanı tercih ederim
Tugceeeee12345 Melisozkan fazlalığı çıkarır bazen bebekler bazende bebek reflüsü kaynaklı eksi kusar bebek bu kusacak tabiki merak ettme 😇🙏
Melisozkan xfundaaa emdikten sonrada kusuyor yada aradan zaman geçtikten sonrada kusuyor sutum yetmiyor arada mamada veriyorum
xfundaaa Melisozkan yani çökelek gibi cikariz sütun yarıyordur canim bizim ki de emdikten snra öyle olurdu sütun yarıyor masallhlah derlerdi ama süt gibi çıkarırsa da kendi sütünü üşütmüş olabilirsin dikkat et canim
Melisozkan xfundaaa teşekkur ederim evet çok kucuk korkuyorum valla birde yanlız olunca insan hada bir tedirgin oluyor sonucta ilk çocuk
Emeliss Melisozkan çökelek gibi ekşi kusuyorsa fazla beslenmeden mamayı azaltın sütünüz artmış olabilir gözlemleyin biraz