zeynep1401 bol bol dikkatini cekecek oyuncaklar alın benimki cok işime yaramıştı yine listenizde vardır da bende ekleyeyim giyilebilir simit tenteli olmasına dikkat edin , nemlendirici alın suya girerse ister istemez cildinde kuruluk oluyor , yemek konusunda hep dışarıdan yedik balık tavuk gibi şeyler ordan yedirdim, top alın deniz topu çook seviyorlar , birde kürek lum oyuncakları falan toprakla oynamaya bayılırlar ya ben genelde onun dikkatini dağıtacak seyler aldım cok cabuk sıkıldıgı için cokta işime yaradı bu aldıklarım deniz tatili ise bu yazdıklarım geldi aklıma güneş kremini spreyli alırsanız daha kullanışlı oluyor birde sürekli tazeleyin bu arada şunu da eklemek istiyorum bana kimse söylememişti eger ayakta sallanan bir bebekse yanınıza minik bir yazdık alın bir de büyük battaniye salın sahilde cok işe yarıyor mesela tam öğle saatinde uykusu hediye hemen ayağımda salladım battaniyeyi dört kat ederek şezlong a yatırdım su sesiyle mışıl mışıl uyudu babasıyla nöbetleşe baktık geri dönmekte istemedik yeni çıktığımız için ona da konforlu bir alan yaptık ve hiç bu kadar uyumamıştı o derece rahat oldu onun için