papatya006 Kızlar selam bu doğum yardımına başvurdum ilk. Çocuk için tel seferlik 5 bin ödeyemeye. Onaylandı ama yatmadı nasıl yatıyor nereye yatıyor semt Ankara Keçiören bilgisi olan var mı aile kartı almak şartmı
Niyesordunbucevabi papatya006 tek seferlik ödeme için kart vermiyorlar diye biliyorum ödeme listesi olulunca Halkbank’tan çekeceksiniz genelde ay sonu yatıyor
busesar papatya006 ben dün ptt’ye gittim ilk biz ilgilenmiyoruz halkbankasına gidin dediler oraya gittim ordan verdiler
fatmanur_0416 Niyesordunbucevabi nasıl alcaz parayı onaylanmış bnmde 29 da yatar yazmış nasıl çekerim
guneesck Basvuru onaylandıktan ½ ay sonra halbank veya pttye yatıyor. Kımlıgınız ile Herhangı bırınden cekebılırsın. Yalnız 6 ay içindede çekmeniz gerekiyor yoksa iade gidiyor.
patlakprezervatif fatmanur_0416 kimliğiniz ile halk bankasına gidiyorsunuz. Gişede ödemeyi yapıyorlar
fatmanur_0416 nslsh_989 ben ilk öğretmenim aile. Diye bir uygulama var ordan bebeğimin bilgilerine bakarken gördüm onun haricinde e devletten başvuru yapmıştım ordan baktım onaylanmıştı bi kaç gün geçti ne kadar miktar ne zaman yatılacak yazıyordu