dilnisinhayal Düz kafa yastığı kullanıp da memnun olan var mı bebeğim 4:30 aylık civil‘den bir tane aldık arkası sivriydi gitti ama sürekli sağ tarafına yattığı için sağ tarafı bayağı yamuldu. Kullanıp da memnun olan var mı ? Önerebileceğiniz
barismom dilnisinhayal işe yaramıyor canım paranı boşa verme daldığı zaman sürekli kafasını öteki tarafa çevir sürekli tummy time halinde kalsın yere koy oyunlar oyna kucağa al ki kafadaki Baskı azalsın düzelir
CilekliKedy dilnisinhayal işe yaramıyor bizde de çok fazla bir şekil bozukluğu vardı başka şeylerle destekleyerek yatırdım hep yüz üstü vakit geçirtin bol bol benim kızım sevmiyordu yine de düzeldi bir şekilde zaten büyüdükçe yatmıyorlar da öylelikle de düzeliyor
dilnisinhayal barismom tummy time pek sevmiyor en fazla 5 6 dk yapabiliyoruz. Ben de uyanıkken yatmasın diye sürekli kucağımda gezdiriyorum artık ağır olduğu için de zorlanıyorum. Gece uyurken sürekli kafasını çeviriyorum ama sonrasında o yine istediği tarafa çeviriyor çok zorlarsa da uyanıyor
barismom dilnisinhayal sevmiyor değilde canım bebekler hep ters yatmaya alıştıkları için yadırgıyor tepki veriyor sen dikkat çekici şeyler koy sende yap aynısını seni görsün alışır ben ağlasada mızırdansada almazdım alıştı
dilnisinhayal @barismom @CilekliKedy çok teşekkür ederim ikinize de biraz daha uğraşayım inşallah düzelir 💖