dogamomy Bebeğim 40 günlük ama aşırı gaz sancısı çekiyoruz doktor d vitaminin değiştirdi gaz damlası verdi mamayı da değiştirdi antikolik biberon kullanayım dedim çocuğum çatlayacak yoksa siz kullanıp memnun kaldığınız var mı
CilekliKedy dogamomy Dr browns kullanıyoruz çok memnunum ben birkaç iyi marka daha vardı comotomo da çok övülüyor
binnur37 dogamomy biz dr browns kullanmıştık memnundum . Diğer bütün hepsini denedim dr browns kadar iyi değildi
dogamomy ikiierkekkannesii ben normal Philips kullanıyorum şuan antikoliğini almamıştım başlık olarak kaç kullanıyorsunuz
dogamomy CilekliKedy onuda duydum birkaç kişi çok hızlı geldiğini söylemişti bilemedim sizde öyle bir sıkıntı oldu mu
dogamomy binnur37 nereden almıştınız birde bunların başlıkları değişiyor galiba geniş uç falan diye bebeğim 40 günlük hangisini almam gerekir
HasGok-001 dogamomy trendyoldan almıştım ben o kadar aynı ki anne memesiyle ayırt edilmesi mümkün değil tasarımı gereği zaten antikolik
CilekliKedy dogamomy hayır aksine gayet de yavaş geliyor heleki 1 numarası asla akıtmıyor yavavş geldiği için vaktinden önce bile numarasını büyüttüm mesela 2 veya 3 numara mıydı 6 ay sonrası içindi ben 4. Ayda falan geçtim yavaş akışlı olduğu için
mehmeteray dogamomy hayır yavaş akıyor ters çevirince bile çok az az uzun sürede damlatıyor. Benim bebeğimin de gaz problemi var o yüzden akışını kontrol etmek için ters çevirip denedim