momdiary06 Bebeğim 1 aylık poposu mantar pişik oldu doktor trosyd krem verdi 4 gündür kullanıyorum ama hiçbir gelişme yok önerisi olan var mı kızlar
patimum momdiary06 sürmeye devam et canım 1 haftada etkisini gösteriyor bide oksizinc pişik kremi var %40 çinko içeriyor onunla birlikte kullan 7-10 güne anca rahatlar benimkide öyle olmuştu. Altını değiştirirken hemen kapatma hava alsın bide biraz
UrbanMom momdiary06 poposuna ıslak mendil sürmeyin, biraz da açık birakin hava alsın bi de sarı kantaron iyi geliyor
momdiary06 patimum havalandırıyorum sürekli. Evde sudocrem var onda da çinko varmış onu sürsem olur mu acaba
patimum momdiary06 ben sudocrem hakkında iyi şeyler duymadığım için hiç kullanmadım. Sadece dediğim kremleri kullandım doktor tavsiyesiyle öyle geçti
momdiary06 UrbanMom evet doğduğundan beri kullanmıyorum zaten hava da aldırıyorum sarı kantoron denemedim mantara iyi midir normal pişik değil çünkü
UrbanMom momdiary06 oglumda da pişik olmuştu doktor mantar kremleri verdi ama iyileşmedi kanamalı pişik oldu tek iyi gelen sarı kantaron oldu