tugbaseymen Bu aralar çok zorlanıyorum kızım uykuyu hiç seven bir bebek değil sürekli uyanıp memede durmak istiyor gece uykusunda max iki saati görebiliyorum akşam 8 buçuk gibi yatırsam da 12 ye kadar bile beş defa uyanıyor ben ne yapabilirim yardım edin
boymom1_ tugbaseymen benimki 3 aylık gece 12 de gece uykusuna geçiş yapıyoruz alıştı oda zaten Max 5-6 gibi ben uyandırıp emziriyorum bazen kendi uyanıyor sabah 8 emzirme uyutma 10 tekrar aynı 12′de tamamen uyanıyor sonra zaten Max 30 dk uyuyor böyle alıştı her bebek aynı değildir ama biraz yorsaniz yani uyutun tabi ama akşam 10 gibi 11 gibi uyutmayi deneyin uyutmadan önce oynayın onunla iyice yorulsun
sarikavun boymom1_ 3 aylik bebis icin gece 12 gece uykusu icin cok gec bi saat annesi. Melatonin salgisini hep kaciriyo. Tabi siz bilirsiniz ama saglikli buyumesi icin melatonin salgi dongusunu kacirmamaniz lazim.
boymom1_ sarikavun söyle o saatlerde kısa uyku yapıyo ben herşeyi yapsamda 40 dk uyuyor uyanıyor gece 12 oldumu kendi uzun uyku istiyor
sarikavun boymom1_ sabah erken kaldirip uykusunu duzenlemeniz gerekiyo bence. Ben oyle uyku saatlerine cok takan biri degilim ama aksam uykusuna en gec 9 bucukda dalmis olmasi gerekiyo seklinde yapiyorum ben. Gerekirse uyandiriyorum gerekirse son uykusuna yatirmayip esnetip biraz daha erken gece uykusuna gecirtiyorum. Sizin galiba gunduz uyanis saati biraz sorunlu gibi.