fatmatnc Arkadaşlar bebeğim 5 aylık olacak kullanıp memnun kaldığınız var mı Sağlık ocağı verdi ama hemşire huzursuz olabilir kendiniz araştırıp daha farklısını alabilirsiniz dedi
kagansmomy aysed12 bellisima mamacitaa_ kulun_biri drykrbn Hanımlar 4 aylık bebeğime kaç damla vermeliyim bende bu markayı aldım daha yeni iki hafta önce bebeğim 6.300 kgdi bu ay daha tartmadık
ElisaMom_ ikiprenses_annesii merhaba 6aylık bebeğime kaç damla vermeliyim sizce daha yeni sipariş verdim bende
neslika fatmatnc Bestiron bebeğime alerji yapmıştı. Kidsfer kullandık, severek içiyordu, rahatsızlık vermedi, değerleri iyi geldi.
mevos25 fatmatnc bizim bebiş de beş ay bir haftalık bir aydır ferrum damla kullanıyoruz kusma ve huzursuzluk yapmıştı doktorumuz gün aşırı ver dedi değiştirmedi, daha temiz içerikli olanlar da varmış ben çok araştırdım ama her ürün her bebeğe fayda vermiyormuş ben de kararsızım
fatmatnc mevos25 Evet ocean temiz ama değeri yükseltmediğini duydum yani pek işe yaramıyor diyorlar Bistron galiba onu düşünüyorum bakalım
cennetkusum16 fatmatnc 4 aylıkken ocean başlamıştîk 15 aylık kontrolünde değerlerinde hiç yükselme olmamıştı hatta demir eksikliği tanısi aldı. Daha sonra bestiron basladık bakalım 2 yaş kontrolünde ne çıkacak.
kulun_biri fatmatnc bestiron kullanıyoruz. Sağlık ocağının verdiği demir damlasının içinde ‘paraben’ var maalesef. Kullanmamakta fayda var
hcrdmrc ElisaMom_ doktora danışın mutlaka ama ben oğluma bestiron kullanıyorum kilo başına iki damla şeklinde vermemi önermişti