kuzeyinannesi06 Kızlar karşı taraf bunu fark etmeden konumu sürekli bende açık olduğu nerde olduğunu görebileceğim ücretsiz bir uygulama var mı her iki cihaz da iPhone
hellomy99 kuzeyinannesi06 İ phone da bul uygulaması var oradan eşleyebilirsiniz bildirim falan gitmiyor bakınca eşimle bende yıllardır kullanırız
kuzeyinannesi06 Huma_kus34 karşı taraf fark ediyor mu bunu onun konumunun sürekli açık olması mı gerekıyo
Huma_kus34 kuzeyinannesi06 ıkı tlefonunda ıphone olması şart o tefomdada o uygumanın onaylanması gerekıyor ama ben gece gıttım bunu eşimin telefonundan yaptım onayladım ızn vere bastım vs sonra ayarlardan bul uygulmasının bıldırımlerını kapttım hıc bır sekılde hberı olmuyo bıldırım kapalı oldgu ıcın ama gırıp uygulmaya baksa anlar
kuzeyinannesi06 Huma_kus34 uygulamaya bakmak aklına gelmez bende bu şekilde yapsam onun haberi olmaz girmeden demi bu üst kısımda konum işareti vs açık duruyor mu sürekli bugün bende yapıcam uyuduktan sonra da inşallah beceririrm 🥹
Huma_kus34 kuzeyinannesi06 üsten acık konum vs hıc bellı olmuyor cnım iPhone’dan iPhone’a Bul uygulamasından eşleştirdiğinde çok rahatlıkla takip edebilirsin karşı tarafın da interneti kapalı olmaması gerekiyor
pinar2222 Yalnız interneti ve şarjı çok çabuk biteceği için anlayabilir 😊 biz eşimle başımıza bir şey gelirse diye yapmıştık sonra hemen kaldırmak zorunda kaldık 😅
Huma_kus34 pinar2222 iPhone’un kendi uygulaması olduğu için eşleştirip takip edebiliyorsun bu internet ya da şarjı çok hızlı bitirmiyor Androidlerde ekstra bir uygulama indiriyorsunuz onu bilmiyorum