uykuyahassrett Cok yakın bir arkadaşımın doğum günü var ama ne alacağımı bilmiyorum.. tesettürlü kendisi. Şal almak istemiyorum surekli Şal hediye geliyor ben bile sıkıldım.. bütçem cok yok görünce mutlu olacağı ne alabilirim
metekaanmomm uykuyahassrett bir çiçek buketi alsalar bana ,aşırı hoşuma giderdi klasik hediyelerin dışında ve baharı simgelerdi😊
uykuyahassrett metekaanmomm çiçek hepimiz cok seviyoruz 🌸 ama kuruyor ya da soluyor onun yerine daha kalıcı seyler olabilir diye düşünüyorum
zbzbz uykuyahassrett mmm düşünüyorum maliyeti çok olmayan en iyi arkadaş kupa olur çiçek olabilir ama canlı bime falan geliyor dikiyorsa eğer
alpmila uykuyahassrett güzel bir çerçeve olabilir, fincan kupa zaten yazılmış, şık bir ev terliği olabilir lcw bu konularda çok iyi bence , takı seviyorsa saat bileklik ve parfüm olabilir
sinek uykuyahassrett canlı çiçek evde hiç yaşamıyor canım bence arkadaşların önerdiği kupalar güzel hem kullanır
1pamuk_ uykuyahassrett mutfağında eksik birşey varsa onu alabilirsin ya da güzel tatlı tabakları, sunum fincanları gibi
uykuyahassrett 1pamuk_ güzel fikir ama ben ev icin değil kendi icin almak istiyorum o yüzden cok zorlandım hediye seçiminde