fundamtlu 7 ay 25 günlük bebeğim var gece uykularımız 4. Aydan sonra bir bozuldu tam bozuldu sürekli uyanıyor ayakta sallama ile uyuyor geceler zor geçiyor sizin bebeklerinizin gece uykuları nasıl ne yapıyorsunuz
dogakusumx fundamtlu 7 aylık gerçekten 4. Ayda bi bozuldu uykusu daha da düzelmedi. Ne zaman uyuyacağız biz analar ya.
ipoli 7ay 7 günlük bizim de herşey 4 civarı başladı sabah 5 te uyanıyor gecede çok uyanıyor. Gündüz bakıcıda olduğu için ne durumds bilmiyorum ama bitik haldeyim bende.
fundamtlu ipoli ablamın çocuğu akşam bi yatıyor sabaha kadar uyanma yok ama benim ki saat başı ya da 2 saate bir uyanıyor sallıyorum yatağa koydupum gibi uyanıyor artık çok yoruldum
ipoli fundamtlu baybay damla verdim ben işe yaramadı ama bi kaç gün denicem bence siz de deneyin uyumayan anne faydasız anne bence
dero32 Benim bebeğim de aynı 5 aylık 3,5 aylıktı bi bozuldu düzeltemiyoruz. Memede uyuyor ama yanında yatmazsam uyanıyor ya da kucakta uyuyor 🥲 o yattı mı bende yatmak zorundayım gerçekten çok yoruldum yok mu bunun bi çaresi