momas Geçen sene Antalyaya gitmiştik ayın başıydı denize giremedik hava 24-25 derece falandı ama Bodruma mayısta hiç gitmedik 2. Haftası gibi gidicez o tarihlerde sıcak olur mu denize falan girilir mi acabaa🥹
kuzuannesi42 momas Antalya’ya Mayıs ayının başında mı gitmiştiniz? Benim kuzenlerim Bodrum’da çalışırken Mayıs ayında yağmur dönemi değilse giriyorlardı ama bebekle nasıl olur bilemiyorum
gg3848 momas kuzum mayıs da bodrum o kadar sıcak olmaz özellikle denizi çok geç ısınıyor belki siz bir şekilde girersiniz ama bebek üşür
momas kuzuannesi42 evet geçen sene mayısın 2 sinde gitmiştik o zaman da yağmur yağmış bi kaç gün önce bizde onun üstüne gitmiştik serindi🥹
momas gg3848 dimi doğru evet bodruma yaz anca haziran ortasında geliyor yine şişme havuz alıp su doldurup ısıtıcaz o zaman🤣
gg3848 momas hahah mantıklı kuzu datçada yazlığımız var haziranda bile deniz çok soğuk oluyor temmuz ortasında anca ısınıyor bir rüzgâr esiyor hop yine soğuyor 😂
gg3848 momas evet rüzgâr üşütüyor suyu da ne yazık ki çok soğutuyor Bodrum’un da sıkıntısı o inşallah şansına hava güzel olur
accountant momas bende 19 mayısta bodrum düşünüyordum ama riske atmayacağım giremezsem deliririm çünkü. Gidem varsa yorumlara bakayım bende