isil01 Selam kızlar bebeğim 26 günlük, gündüz uykusu pek yok, geceleri de mızmızlanıyor kalkıyorum 10 dk emiyor uyuyor uyandıramıyorum..nasıl uyandırıyorsunuz uykudan bebeklerinizi.10 Dk emmesi de yeter mi acaba
deletedmom763 isil01 kilo alımına bağlı yeterli olup olmaması ama ben o dönemler ayaklarını çimdikleyerek veya soğuk bişey dokundurarak uyandırıyordum ve oğlum kilo almadığı için gece bol bol uyanıdırıp emziriyordum
aysenurkerem isil01 10-15 dakika emmesi yeterli ama sizin muhakkak gündüz gece farketmeksizin 2-3 saatte bir uyandırıp emzirmeniz gerekiyor. Altını açın, topuklarını hafifçe fiske tarzında vurarak uyandırın
Songul_hamza isil01 bebeğiniz çok küçük uyanmiyorsa üç saat aralıklarla siz uyandırın emzirin iki aydan snra uyandırmaya bilirsiniz ama.suan küçük
Brkhn Bizim ki 5 dk emiyor maşallah yeterli de geldi kontrolümüzde 1 kilodan fazla kilo aldı ilk ayında o 5 dk ile😁bazen 2 bazen 4 saate bir emiyordu üstelik. Bebişlerin anormal bir rahatsızlığı yoksa kendi düzenlerini oluşturuyorlar ztn. Doktorumuz da gece 4 maksimum 5 saati geçmedikçe kaldırma demişti.