Pamukhanim_ kalkbircaykoy 18 aylık kızım 1 çay kaşığı demişti bize yeni başladık bizde hatta eczacı kapağı ile bir ölçek dedi ama ben 1 çay kaşığı veriyorum
livanurvealpinannesi61 kalkbircaykoy 3-4 yaşa kadar 2.5 ml yani 1 çay kaşığı verilir hangi marka olursa olsun
kalkbircaykoy ysmnp benim bebeğimde 18 aylık o kadar mı vermeliyim acaba doktor 1 kaşık dedi ama hangisini olduğunu sormayı unuttum 🤦🏻♀️
livanurvealpinannesi61 ysmnp çok veriyorsunuz 4 yaştan itibaren 5 ml verilir 2 yaş 1 çay kaşığı verilir hafta da 3 gün
kalkbircaykoy Pamukhanim_ eczacı emin değildi ilaç için verilen ölçü kaşığı olabilir dedi en iyisi bende çay kaşığı ile vereyim çok teşekkür ederim 🥰
ysmnp livanurvealpinannesi61 haftada 2 gün veriyorum bende doktorun söylediği ölçüde veriyorum boy kiloya göre hesaplanıyor zaten ml miktarı
livanurvealpinannesi61 ysmnp balık yağı boy kiloya göre verilmez ki bana da çocuk doktoru 1 çay kaşığı demişti 3 yaşa kadar oğlumun gelişimi öndeydi
kalkbircaykoy Niyesordunbucevabi biz yeni başlayacağız onu da ben sordum kontrolde doktora yoksa yine demeyebilirdi sizde kendi doktorunuza sorabilirsiniz
boncuk1936 4.5 açyaşında kızıma kullanıyorum çay kaşığı haftada 3 kez .1 yaşımda oğlum var çok azda ona vermek istiyorum .1 yaş bebekte kullanılır mı
kalkbircaykoy boncuk1936 sanırım 1 yaştan sonra veriliyor ama balık tüketmiyorsa öneriyorlar diye biliyorum siz yine de kontrolde bir doktorunuza danışın öyle başlayın.