hulyaunal4627 Arkadaşlar kızım 4 ayına girince uyku düzeni bozuldu geceleri saat başı uyanıyor şuan 7 aylık hala düzelmedi düzelmicek mi böyle yapamıyorum artık yat kalk yat kalk uykusuzluk çok tükendim varmı önerisi çözümü olan başına gelen
istanbul12 hulyaunal4627 benim bebeğim de 10 aylık malesef düzensiz uykuları gece sürekli uyanıyor Diş çıkardığı için diye düşünüyorum ben Ne zaman düzelir Allah bilir 🤭
fundamtlu hulyaunal4627 sizin gibiyiz bizde 8 aylık olmasına 2 gün var 4.aydan sonra bir bozuldu tam bozuldu saat başı kalkıyoruz bazen çok tükeniyorum ama genel anlamda alıştım gibi artık
babylinda02 Aynıyız asla yapmam dediğim şeyi yaptım çoğu gece bizimle uyuyor çünkü beşikten al yatır kendin kalk yat yoruldum 🥺
hulyaunal4627 babylinda02 bende artık onu yapıyorum ama öylede ben rahat edemiyorum ve yine kalkıyor aç desen değil yani resmen bana bakıp beni uyandırıp gülüp geri uyuyor
pinar2222 Aydayız hala aynıyız. Yatağını ayırdım gece emzirmiyorum ama geliyor yanıma emmek için ağlıyor hala
turkkahvesiggg benim bebeğimde 4. ayda bozuldu ve şu an 7 aylık hala aynı ne yaptıysam düzelmedi yanımda yatırıyorum artık diğer türlü daha çok yoruluyorum
hulyaunal4627 turkkahvesiggg herşeyi yaptım yatağı rahat değildir diye beşiği değiştirdim yastıksız uyuyordu yastık koydum diştendir dediler dişleri 6 ayda çıktı gene yok valla çözemedim ya
bluemomjean hulyaunal4627 ahaha benimki de bunu yapıyor bazen ya gülüyor geri yatıyor az değil bu bebişler😅
istanbul12 hulyaunal4627 0 uykuyla bir gece geçirdim yorgunluktan ve uykusuzluktan geberiyorum resmen Benim oğlumun 8 tane dişi var neden böyle anlamıyorum bende Gerçekten çok üzgünüm şöyle instgramda yatırdığı gibi uyuyan çocuklardan olmadığı için
ysm53 hulyaunal4627 bizim de 4. Ayda bozulmuştu meme emmeden uykuya dönmüyordu ve en iyi ihtimalle 1.5 saatte bir uyanıyordu. 14 aylık oldu hala aynı. Bi süre sonra alışkanlık oluyor artık. Ben de erken uyuyorum 10da 4ten sonra uykum kaçıyor artık o uykusuzluğa da alışıyorsunuz bir süre sonra. Destekli uyku olduğu müddetçe bu uyanmalar devam edicek.tabii siz ne şekilde uyutuyorsunuz bilmiyorum.
fundamtlu ysm53 uyku eğitimi alsam mı diye düşünüyorum en azından destek kısmını kesersem rahat ederim diye düşünüyorum ama bilmiyorum