Nrkzy user2406 globber bisiklet bence akülü arabayı nerede kullanacaksınız yer yok ağır taşınmıyor benim oğlum fazla gaza bastı yaktı motorunu çöp oldu araba
reyrey1149 user2406 akülü araba kullanışsız bence benim görümcem almıştı oğluna, biraz kullandılar ama arabayı koyacak yer bulamadı şimdi evinin bir köşesinde karsamba olarak duruyor. Bisiklet en iyisi
goldengate user2406 bence globber alin Biz bir yasta akulu araba aldik kenarda duruyor gecen de scooter aldik
meliketekinn goldengate dayısı araba anneanne e dedesi bisiklet aldı sizde anneye birini babaanneye birini aldırın 🙂
Hiilyuss user2406 akülü araba heves edip eşim aldı. Evde sürdü çocuklar biniyorlardı sıkıntı yoktu ana bana daral geldi evi temizlerken indir kaldır herkül gibi. Attım dısarı hurdaya dönmüs😂
Zumra_Fatma user2406 globber bisiklet tabiki akülü araba çok yer kaplıyor ve evde iki sürünce şarjı bitiyor
Asyaveannesi04 user2406 globber kullandık biz, çokta güzeldi şimdi oğluma kullanacağım inşallah. Akülü arabanın yer sıkıntısı var
uykusuzmom_ user2406 Globber bisiklet tercih ederdim yeğenlerimin var evde yer kaplıyor sadece. Her zaman dışarı taşınmıyor ağır hantal akülü arabalar site de oturuyorsanız bile sürekli bahçeye onu indirmek zulüm
somurtkansirin user2406 bisiklet aldırın bence daha kullanışlı her an elinizin altında olur. Akülü arabayı tek indir kaldır çocukla zor olur.