tatliheyecann Kızlar bebişim birden huzursuzlaştı. Sürekli emmek istiyor, ağlıyor. Sizde de oldu mu bu durum? Ne kadar sürede geçti?
kelebekay tatliheyecann bizde de var. Hep kucak istiyor. Yerine koyunca hemen uyanıyor. Sese çok duyarlı. Sürekli bir ağlama modunda. 33 günlük
gncgl_ tatliheyecann 35 günlük 3 gündür özellikle gündüzleri uyumuyor. Kucakta emerken 10 15 dk ne uyuduysa. Yerine koyunca uyanıyor. Uyuyamadığı için huzursuz oluyor ağlıyor. Uyumuyor dinlenemiyor diye ben strese giriyorum bu sefer. Biran önce geçer umarım
kelebekay tatliheyecann 2 haftadır Mastitle uğraşıyorum. Geçmedi. Onunla birleşince ekstra yordu. İnşallah hemen biter atakları 😔
acemi_anneeee Kızlar merhaba bizde 34 günlüğüz. Size bir şey soracağım. Bebeğiniz uyuduğunda ne kadar süre uyuyor? Benimki 2 saati hiç bulmuyor diyebilirim. Saatte bir uyanıyor hatta yarım saatte bir
tatliheyecann acemi_anneeee gündüz 2saati bulmuyor gecede tam ağlamadan emziyorum mızıklayınca süreyi yavaş yavaş uzatmaya başladım. Atak haftası geçince uzar diye düşünüyorum
esmanurveannesi tatliheyecann biz 7. Haftaya girdik 5. Haftada başlayan sorunlar hâlâ devam ediyor Hem sürekli emmek istiyor hemde emmeye başladığı an ağlamaya başlıyor diliyle dışarı itiyor göğüsümü Uykuya damakta çok zorlanıyor 5 dakika sürüyor artık gündüz uykuları o yüzden gece de çok huzursuz oluyor uyuduktan sonra rahatlıyor biraz oda gece 12 1i bulabiliyor
kelebekay esmanurveannesi evet ilk antibiyotik ve ağrı kesici vermişti doktor. Kullandım bitti. 2 gün sonra ateş tekrarladı bu sefer farklı grup verdi antibiyotik. Göğüs altında kitle var. Korkuyorum iyileşememek ve emzirme sürecinin etkilenmesinden
busii38 tatliheyecann gaz sorunlari baslamistir belkide. Yediklerine dikkat etmeye calis. Ornek Belki cola ictign gun daha huysuzdur veya gaz yapan yiycekler. Genelde bu ¾ ay olunca azaliyo. Gerci cocuk cocukdanda deysebiliyor. Rabbm sabr versin
irem_emir tatliheyecann 5. Hafta atağı benimde inanılmaz zor geçmişti 15 dakikada bir emzirdiğimi hatırlıyorum resmen gece gündüz uyku yoktu uyumadığı içinde gün içerisinde sürekli ağlıyordu ve tek başıma süreci geçirmek zorunda kalmıştım ama geçiyor merak etmeyin 🥲