merdor İyi geceler kızlar bebegim 4 ay 11 günlük dogdugu dünden beri aptamil prosneo kullanıyor ilk başlarda iyiydi kilo alımı falan ama kakasını 4 5 6 günde yapmaya başladı bide keyifle içmiyor sanki. Arkadasım Bebelac Gold önerdi. Değiştirneli miyim sizce yardım edin
catperson merdor iki kızımda da bebelac gold kullandım hala kullanıyorum küçük olana biz memnunuz. Tek şikayetim mama topaklanıyor hazırlarken kaşıkla güzelce karıştırmak gerekiyor.
bluemomjean Bi ara biz de onu kullandık ama sevmediğini hissettim ya ben de sonra hipp aldık 8 aylık hala hipp devam ediyoruz
momqueenn Aptamil bizdede kabızlık yapmıştı hipp kusma yaptı şuan bebelac gold kullanıyorum iki aylıktan beri memnunuz
demirhediye Ben bebeğime aptamil pronutra kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık yapmadi hiçbir sorun yaşamadık bebeğim de tadını çok seviyor
veysel13 Arkadasim onerdi aptamil pronutra aldım çok memnunum bebeğim çok sevdi tadını gaz kabızlık yapmadi icerigi temiz palm yağı yok kesinlikle tavsiye ederim bebeğimin kilo alımı da çok guzel
nurdenizf Mamaları biraz araştırıdm hatta chat GBT ye analiz ettirdim. Aptamil pronutraya başladık bebeğim çok severek içiyor bunu. Kullanırken kabızlık sorunu yaşamadı bununla devam edicem
elifffgezerrr Bebelac kullanmaya arkadaşım sayesinde başladım ve 7 aydır kullanıyorum kabızlık yaşamadık severek içiyor sorun yaşamadım öneririm sizede
serrasmommy Kızım için birçok mamayı denedik. Anneler için çok yorucu bir süreç bu bence. 8 gün bekledim sanırım hiç unutamayacağım o günleri 😬 Biz Bebelac gold kullanıyoruz kabızlık ve gaz sorunumuz ortadan kalktı. En azından artık 2 günde 1 kakasını yapıyor. Denemelisin!
yasemin233 Arkadaşımın tavsiyesiyle bebelac kullanmaya başladım. Bebeğim çok severek içiyor. Fiyatı da uygun , ben memnunum , tavsiye ederim
gizgez Bebeklerim severek içiyor, tadını çok sevdi iki çocuğumuda bebelac ile büyüttüm . Bebeğim çok güzel kilo aldı, boyu da güzel gelişti . Fiyatı uygun, daha ekonomik hem de çok memnunum
gulenyuz91 Bebeğime bebelac kullanıyoruz keyifle içmekten bir sorun yaşamadık gaz da yapmıyor çok huzurlu gecesi gündüzü haliyle biz de ♥︎
gulenyuz91 Bebelac gold kullanıyoruz çık rahat geceleri huzursuz olmuyor önceden gaz sorunu vs oluyordu uyuyamıyordu şimdi deliksiz uyuyor çok iyi
ebruozkrkmz Biz Bebelac gold kullanmaya başladık Hem gece hem gündüz uzun süre tok tutuyor Kabızlık problemi yaşamadık Tadı güzel bebeğim severek içiyor