Ne zaman kendimi çaresiz hissetsem buraya geliyorum.. yorgun ve çok mutsuzum durup durup ağlayasım geliyor. Kızım 28 aylık. 10 gün önce ufak ufak geceleri birden uyanıp ağlama krizlerine girmeye başladı. Önce kısa sürüyordu napacağımı bilemeyip susturmaya çalışıyodum. Sonra gittikçe arttı. Geceleri 10-20 dk sürmeye başladı. İlk cahillikle susturmaya çalışmıştım. Sonra sakinleştirmeye kucağıma alıp bi şekilde susturma yöntemlerini denemiştim. Eşim geçen gece çok çaresiz kaldı ve sinirlendi biraz kızdı o bunu yaparken çığlık çığlığa ağlarken. Araştırdım, meğer çok yanlış yapmışız. Bugün banyoda saçını yıkamamı istemedi ama şampuan sıkmıştım mecburen durulamak zorundaydım ikna edemedim krizle çığlıkla ağlaya ağlaya duruladım saçını sonra kurutması da çığlık çığlığaydı giydirmek de. Mahvoldu çocuk. Yatağın bi köşesinde ağlarken uyuyakaldı. İçim parçalandı. Gece uykusuna geçmeden önce kitap okurken birden istemiyorum gibi şeyler söyleyerek ağlama krizine girdi. Bas bas bağırdı çığlık çığlığa ağladı. Artık çare bulamadım odadan çıktım kapıda bekledim. Ben çıktıktan kısa süre sonra sustu. Bi daha ağlayınca kapıdan burdayım annecim dedim tekrar ağladı. Sonra kameradan onu izliyordum uyuyakalacaktı ama tekrar kalktı bu kez girdim içeri anneye sarılmak ister misin dedim kendini kollarıma bıraktı. O an içim parçalandı ağlamamak için zor tuttum kendimi kucağımda hemencik uyudu. Mahvoldum😣 chatgpt yoruluyor ve uykusu geliyor ama inatlaşıyor uyumamak için dedi. Gece olanlar ne peki onu anlayamadım. Uyku terörü mu bu? Başına gelen var mı? Ne yapmam lazım? Geç kalmadan destek almalı mıyım bi çocuk psikoloğundan falan? Nolur başına gelenler bi çare söylesin😢😢😢