Papatya-eylul88 Kızlar saçmın tırnagimin yüzümün parlamasinu geçtim.dinç tutacak beni istiyorum halsizligimi yorgunlugumu agrilarimi alsın.varmi bu sekilde kullanip memnun kaldiginiz marka
mysohn7 Papatya-eylul88 ben kolejende o dinç tutma faydasını görmedim magnezyum+kalsiyum ve D3 birlikte olan bir tablet var hap gibi pnu kullandığımdan beri çok iyiyim sabahları yataktan kazıyordum kendimi asla uyanmak istemiyordum kullandığımdan beri Maşaallah çok iyiyim alarmsız 6.30 uyanıyorum geri uyuyamam dinç hissediyorum gecede çocupum çok uyanmasına rağmen.
pudu Kolojenin en en güzel yolu kemik iliği yemek ama vücudunuzda halsizlik varsa magnezyum demir ya da d vitamini değerinizde sorun olabilir takviye almayı deneyebilirsiniz bunlarla ilgili
Papatya-eylul88 pudu yeni baktirdim degerlerime 2 gun oluyir daha doktora da gostermedim ama hepsi referas araligi içinde ama şöyle mesela d vitaminu referes araligi 20.80 benim 25 cikmiş.dusuk yine bakildigi zaman.buda etkilwrmi bilmjyorum
Nezzz_ Papatya-eylul88 Kullanıyorum yeni kullanmaya başladım et balık ilik suyu sevmıyorum içemiyorum bu sebepten başladım 2 gün oluyor gayet güzel gidiyor 🍀
Nikita mysohn7 markanın magnezyum toz bir ürünlerini gördüm. 40 şase. Bi deneyeyim iyi gelirse onlardan da alırım. Bana değer 😅😂😂