ziyangilbihter Evet biliyorum çok bilindik dizi ve çoğunuz izledi 😄 İzleyenler spoiler vermeden izlemeye değer mi beğendiniz mi ? Unutamadığınız çok beğendiğiniz başka yabancı dizi önerileriniz var mııı ?
Niyesordunbucevabi ziyangilbihter Çok akıcı evet izlerken sıkılmamıştım ama çok erotik sahne vardı izlemeyi yarıda bıraktım o yüzden 🥴
goldengate ziyangilbihter ilk sezon mukemmel. İskocya asigi biri olarak her sahnesini hayranlikla izledim ama sonrasi beni sarmadi. Cok basitlesti senaryo. Yinede sans verilmeli
ziyangilbihter Niyesordunbucevabi yaa bu beni üzer eşimle izlmeye başladık özel bölgeleri gösteriliyor mu 🥲🥴 ona göre izlmeyi bırakıcaz 😄
dero32 Eveet çok güzel bir dizi ben henüz bitirmedim 4 yada 5 sezonda bırakmıştım şuan kitabını okuyorum aynı zamanda fırsat buldukça izliyorum harika bence denemeye değer özellikle tarihi şeylere ilginiz varsa.
goldengate ziyangilbihter ciplaklik var ama sevisme sahneleri cok fazla ve hic sarmiyo o sahneler. 😂bi noktada “off yeter bee diyip gecmek zorunda kaliyosunuz o sahneleri” jamie claire ikilisi bana gecmedi acikcasi. Bence jamie ye baska biri eslik etmeliydi senaryoda
ziyangilbihter Niyesordunbucevabi ay gerçekten ya birsürü güzelim izlenecek dizi film var çıplaklık yüzünden izleyemiyoruz 🙁
ziyangilbihter goldengate ay biz the 100 izledik çıplaklık sevişme sahnesi çok yok ve çok sürekleyici izleyin eşlede izlenir 🤩
ziyangilbihter goldengate hahahaa iyi yapmışınız ben bi kendim izleyip bakmam lazım ( malum genelde kadın bedeni maalesef ki daha ön planda oluyo ) 🤦♀️🙄
goldengate ziyangilbihter bana tavsiye eden cok oldu ama cocuklar oynuyordu sanki oyuzden ilgimi cekmedi. Sence nasil?
ziyangilbihter goldengate kesinlikle bi şans verin aksiyon dolu çok iyi biz heyecanla izliyorduk 🫠 İzlerseniz yazın üzerine konuşalım yorumunuzu merak ediyorum .🤭