2bebeannesi158_ Kızlar oğlum 1,5 yaşında neredeyse sürekli kabız devam sütü içiyor ve yemek yiyor ama gerçekten neden oluyor anlamış değilim şurıp verdi doktor oda işe yaramadı😔😔
aleynnax 2bebeannesi158_ 2bebeannesi158_ devam sütünden kaynaklı olabilirmi aynı markanın devam sütü mü değiştirdinizmi ve ek gidaya ekstra zeytinyagı attıp normal mamaya atanlar da oluyor benim bebegim kabızdı onada şurup yazmışlardı biz agızdan 2 cay kasıgı zeytinyagı veriyorduk bir haftaya geciyorduk dikkat edin kronikleşirse sıkıntı
organikirmik 2bebeannesi158_ benim oğluma süt ürünleri dokunuyor. Açıldı biraz daha ama her gün süt versem yine kabız olur. Devam sütünden olabilir mi
iremsimay 2bebeannesi158_ aynı dert bende de var kızımda 1.5 yasında şurup kullanıyoruz fayda yokk lavmanla yapıyor anca canımı çok sıkıyor devamlı kaka tutuyor kapı arkalarında bacaklarını sıkıp titretiyor tutuyor yapmıyor çok üzülüyorum artık 1 aydır böyle
babybebito 2bebeannesi158_ 15 aylık kızım kabızlık sorunu bizde de var ne verdiysem yapamadı doktorumuz miralax isminde bir ilaç önerdi onu kullanıyoruz çok faydasını gördük onun sayesinde rahat yapıyor bir doktorunuza sorun kullanın isterseniz dupalac ya da dulcosoft tribudat fayda etmedi bizde
2bebeannesi158_ aleynnax devam sütünü 5 aydır kullanıyorz ama şu son 2 hafatda arttı kabızlığı aynı marka kullanıyorum
2bebeannesi158_ organikirmik belkide ondan da olabilir ama dediğim gibi 5 aydır kullanıyoruz şu son iki haftadır ciddi derecede sürekli oluyor