Reyhanbal Ya eşim akşam işten gelince elini yüzünü ağzını yıkıyo üstünü değiştiriyo tamam ama çok öpüyo bizi. Sabah giderkende öyle. Öpme diyincede kavga ediyoruz psikolojim zaten alt üst delirmek üzereyim😔😔
acemi_ana Reyhanbal haahhhaa 😄😄 aynı biz geçende bn eşime söyledim sakalın çocuğun yüzünde kızarıklık yapıyor diye adam iki gün boyunca konuşmadı bnle 😂😅😂
Mervea Reyhanbal bizde ben dahi öpmemeye özen gösteriyorum bu konuda eşimde hassas davranıyor çocuk hassas bu durumda daha dikkatli olmak lazım 22 aydır kayınpederimlede savaş veriyorum öpmemisi için karşı tarafı kırıyor olabilirim ama benim çocuğumdan önemli değil sevmek sadece öpmek değil
Bulutbey Reyhanbal biz evde tüm sevgi gösterilerini uzaktan yapıyoruz artık. İyi geceler öpücüğü bile kalktı 🙃Ben mecbur oğlumla yakın temas kurmak zorundayım.
Kbrakurt Reyhanbal dişlerinize fırcaladin temizliğine dikkat etsin. Az ve sık araliklarla bol su içsin. Bişey olmaz canım inşallah. Bak ben kendim hemsireyim. Öpme yasağı eşimden ziyade bana geldi malesef. 😔
hanndee_ Reyhanbal sizinki iyi benim eşim suriyede asker çıkışlar yasak açılırsa inşallah karantinaya alırlar almaslar bile 2 3 hafta gelme yanımıza diyorum 😂