ebru060619 İki gün önce doktora götürdüm hafif sarılık var fakat kan almaya gerek yok düzenli beslemem gerektiğini söyledi, öylede yapıyorum fakat 10 saattir uyuyor bu normal mi hanımlar nolur bana bilgi verin çok endişeliyim
gzd_nhr ebru060619 canm uyandırıp emzirmen yada mama vermen lazım 2 saatte 1 hatta mümkünse daha sık. Sarılık uyutuyor malesef. Ne kadar emzirirsen o kadar çabuk toparlarsınız
ay_adengunes ebru060619 yenidoğan bebek 10 saat beslenmeden durmamalı, uyandırıp beslemeniz gerekir şekeri düşer. Benim kızım da sarılık olmuştu en fazla 2 saat sonra uyandırıyorduk
nurkbl Merhaba hayır kesinlikle normal değil hemen uyandırıp besleyin, sarılık yükselince uyku durumu artar uyandırmak zorlaşır kıyafetlerini çıkarın, altını açın ve hemen uyandırıp besleyin. Yenidoğan bebeğin 2-3 saatte bir beslenmesi gerekir
ebru060619 ay_adengunes besliyorum zaten 40 cc kadar kendi sütümü sağıyorum peşine 30 cc mama veriyorum doktorum böyle söyledi, ama beslediğim halde uyuyor 😔
bebemiz ebru060619 10 saat çok çok uzun bir süre hafif sarılık varsa saat başı en geç 1 buçul saatte bir emzirmelisiniz. 10 saat çok uzun şekeri düşer hemen emzirin bir şekilde uyandırarak
Seher11 Uyandırıp uyku halinde beslediniz mi yoksa 10 saattir deliksiz mi uyuyor. Buna müsaade etmemişsinizdir diye düşünüyorum
symdnzz ebru060619 Canım zorla uyandır ve emzir hemen. Bu kadar uzun süre uyumasına izin vermemen gerek.
Teletabianteni ebru060619 10 saat uyuyamaz. Dahs doğrusu uyumamali. Sarılıktan uyuyordur o sizin sürekli uyandirmanız lazım
ebru060619 Suklumaga besliyorum zaten 40 cc kadar kendi sütümü sağıyorum peşine 30 cc mama veriyorum doktorum böyle söyledi, ama beslediğim halde uyuyor 😔
otuznisan ebru060619 10 saat çok çok uzun bir süre. Düzenli beslemenizi söylemiş doktor. Belli aralıklarla beslediniz mi? Kesintisiz 10 saat değildir umarım. 2 saatte bir beslemeniz gerekiyor uyanmıyorsa da zorla uyandırmanız lazım.
maris ebru060619 10 saatti uyuyor ??? Umarım bu on saatte en az 5 defa beslemişsindir. Eğer öyle değilse ve uyandıramıyorsan hemen hastaneye götürmelisin vakit kaybetmeden
ebru060619 maris besliyorum zaten 40 cc kadar kendi sütümü sağıyorum peşine 30 cc mama veriyorum doktorum böyle söyledi, ama beslediğim halde uyuyor 😔
symstf ebru060619 muhtemelen sarılığın etkisi ve şekeri de düştü o yüzden hemen uyandırıp beslemeni gerekiyor yenidoğan bir bebek o kadar uzun aç kalamaz şekeri düşer sarılığı artar.
ebru060619 symstf besliyorum zaten 40 cc kadar kendi sütümü sağıyorum peşine 30 cc mama veriyorum doktorum böyle söyledi, ama beslediğim halde uyuyor 😔