aysegullyz hghg denedim faydasini gordum 2 kutu ictim ama 3. De artik cok fazla etki etmedi sanki bende. Yinede bence deneyebilirsiniz
12betul hghg 10 sene önce kullandım cidden ben etkisini gördüm . Ama son kızımda dut hoşafı denedim o daha çok artıyor kesinlikle . Tabi burada gördüğüm kadar herkeste başka başka şeyler etki etmiş . Biraz deneme yanılma yapmak gerekiyor
defnerozamommy hghg kullandım canım memnun da kaldım. 13 aylık şu an hala sutumun azaldigini hissedersem sallama çayını yapıp içiyorum. Sallama formu da var onun. Bi de civilde multimalt var babymall da falan da var o da çok iyi ☺️
defnerozamommy hghg bu arada hipp şekersiz bitki çayı gibi, onu tatlı bi şeylerin yanında içiyodum, humana ve good mom di sanırım adı onlar da tatlı tek başına iciyodum onları da ☺️
aysegullyz hghg onu da ictim😀 ay ben cok sey ictim cok sey denedim ya humana bunun kadar iyi gelmedi bana arkadasima dq humana daha iyi gelmisti
12betul hghg muhakkak dene gerçekten bende çok şaşırmıştım . Hem de maliyet olarak çok çok uyguna geliyor
aysegullyz hghg malt da deneyebiliriz ebebekte genelde 12 al 6 ode oluyordu bana en cok o fayda sagladi