hazal0206 Merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz bugün 2 ay 6 günlük olduk kalkma ultrason sonucunuz sağ alfa 54 beta beta 60,sol alfa 57 beta 47 çıktı ve bir ay sonra gelin dedi çok tedirgin ve üzgünüm başıma gelen var mı ne oldu ne yaptınız
damlabayrak hazal0206 bu alanda bilgili bi ortapedi doktoruna gitmenizi öneririm tedaviye geç kalınmadan başlanması gerekıyor üzülmeyin düzelmiycek bir açı değil
hazal0206 damlabayrak ultrason çektiren doktor bir ay sonra gel duruma göre bakalım dedi sadece kundak yapma dedi bana
merdor Bizim de öyle çıkmıştı doktor 2 bez kullan demişti 1 ay sonra düzelmiş öyle birşey söyledi mi size
hazal0206 merdor Bemde bugün çift bez takacağım nasıl takayım siz nasıl taktınız bide bir ay yaptıktan sonra değerler düzelmiş miydi
busrazeydd merdor normal olarak kalca ultrasonu hangi aylarda yapılıyor benim bebeğim 1 aylık olacak 1 ayı doldurduğunda gitsem bakarlar demi yoksa biraz daha geç mi gideyim kontrole
damlabayrak hazal0206 bence sen ultrason çeken doktoru dinleme onlar sadece çekim yapıyorlar bu sorun ile asıl ilgilenen kişi ortapedi doktorudur kızım da 3 ay 3 gündür bandaj takılı geç kalırsan bandaj ile düzelmr bile gecikir. Ve tekrar edıyorum çift bez bi tedavi yöntemi deyıl boşu boşuna çocuğu bunaltmış olursun
hazal0206 damlabayrak sen kaç günlükken dereceleri kaçken öğrendin ve durumunuz şuan ne söyleyebilir misin
damlabayrak hazal0206 aa o zaman 45 günlükken git çok erken gitmişsin sen ben 50 günlükken götürdüm Bizm bi bacak 58 diğeri 42 ydi
hazal0206 damlabayrak yok canım sen yanlış anladın ben başkasına yazdım ben 66 günlükken gittim biri 57 diğeri 54 tü benim
hazal0206 Senin hemen tedaviye mi başlandı yoksa git 3 ayını doldursun o şekilde mi bakalım dediler nasıl bir süreçte ilerlediniz şuan ne durumdasınız
damlabayrak hazal0206 hemen başlandı tedaviye bi instagram sayfası var kalça çıkığı diye orda yorumları okuyorum çok var 3 ayı bekleyip daha sonra bandaj takılan şu an daha küçükler farkına varmıyorlar ama 4 aydan sonra artık haraket artıyor zor oluyor bandajla o yüzden bence sen ortapedi doktoruna Kesınlikle gözuk erken düzelebilicek bişey çocuk 4 aydan sonra haraketlenuyor dönmek istiyor eğer düzelmezse bandaj gerekırse dahada zorlanırsın
hazal0206 damlabayrak peki siz 3 aydır yaktığınızı söylemiştiniz kontrol edilmiyor mu daha ne kadar kalacağını söylüyorlar mı dereceler ne kadar yükseltiyor mesela
damlabayrak hazal0206 kontrol edılıyor sürekli ayda 1 ultrason ile dereceler yükseliyor ama gelişim hemen olan birşey deyıl malesef bu süreç uzun bi süreç biraz sabır gerekıyor bebekten bebeğe değişiyor o mesela bi arkadaşımın 58 di çocugunun 3 haftada normale döndü
hazal0206 damlabayrak şuan daha yeni öğrendiğim için çok fazla etkisindeyim ama inşallah zamanla atlatırız
hazal0206 damlabayrak iyi akşamlar canım devlette ölçülerimiz sağ 54 sol 57 çıkmıştı içim rahat etmedi bugün özele gittim ve sağ 60 sol ise 60 üstü çıktı
hazal0206 damlabayrak umarım özeldeki ölçümler doğru olanlardır Adıyaman’da yaşıyorum sadece bir devlet bir özel var ikisine de götürdüm