Purplepink Kizlar 3 aylık bebeğim var tavsiye ettiğiniz,memnun kaldiğınız,kullandığınız bebek mamaları neler?
OzlembskrDogan Aptamil Prosyneo 2 kullanıyorum 1 numarası ile başladım sindirimi çok kolay asla gaz yapmadı biberondan rahatça içti aynı zamanda benide emiyor güzel kızım sağlıkla büyüsün bütün çocuklarımız 🙏🏻❤️
yasemin233 Aptamil prosyneo kullanıyorum. Bebeğim hem emiyor hem mama takviye olarak kullanıyorum. Çok memnunum kabızlık ya da gaz yapmadı. Biz sorun yaşamadık , tavsiye ederim
demirhediye Bebeğime aptamil prosyneo kullanıyorum çok memnunum icerigi temiz bebeğim tadını seviyor gaz kabızlık gibi herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim
munevver18 Ben basından bu yana bebeğime Aptamil prosyneo kullanıyorum . Hiç gaz yapmadı çözünürlüğü çok hızlı bebeğimde hızlı sindiriyor ve çok severek içiyor. Boyu kilosu cok güzel gelişim sağladı. Herkese tavsiye ederim
veysel13 Bebeğime aptamil prosneo kullanıyorum çok memnunum bebeğim çok rahat etti gaz kabızlık yapmadi kesinlikle tavsiye ederim