sedanurrrakmaz Kızlar 36 gün önce normal doğum yaptım içerden dikişlerim vardı düştüler ama hala ağrı oluyor bazen batıyor gibi, doktora gittim bugün ama bi sıkıntı yok dedi sizdede olmuş muydu böyle ağrı
hghg sedanurrrakmaz benimde 31 gün oldu 1 dikişim var dışta ama benimki düşmedi hala arada ağrı oluyor hafif hafif
seher__12 sedanurrrakmaz benm 50 gün oldu bugün hemen genital altında boşluk kalmış dikiş mı düşmüştür kontrolee de haftaya Perşembe gününe randevu var o zaman gitcm
azize2813 sedanurrrakmaz ağrı olması çok normal benimde hem içerden hem dışardan 5 dikişim vardı üstelik benim dikişlerim 3 defa attı tekrar diktiler😅dikişler düşle bile bir süre olur sonra geçiyor
muhabbet47 Bende 1 hafta önce doğum yaptım baya dikiş atıldı şimdiye kadar ağrı yoktu ama şimdi arada ağrıyor ve kaşıma hissi oluyor bide peçeteyle kurularken çok hafif nokta şeklinde kan oluyo sizde oldu mu? Normal kanamam çok azaldı zaten
sedanurrrakmaz muhabbet47 kaşıntı ya mantar yada iyileşme belirtisi ama kanama bende hiç olmadı bence bi doktora görünün enfeksiyon olabilir, belkide içerden gelen kanamadır ayırt edebiliyor musunuz
dero32 Evet tamamen iyileşmesi biraz sürüyor maalesef benim 2 ayda falan anca geçti dikişler düştükten sonra da bi süre hassasiyet devam ediyor arada hala dikişler çekiyor gibi acıyordu hatta sonra yavaş yavaş iyice geçti.