Aylingizemmm İyi geceler bebeğimin ateşi 35.4-35.2lerde sürekli ne yapmam gerekiyor şu an ısıtmaya çalıştım fakat sürekli aynı sıcak su torbasını sırtına koydum yine aynı ateşi normal mi sizce
Mom0870 Aylingizemmm geçmiş olsun canım benim bebeğimde de bugün 36.1 çıktı 36.5 olması gerekiyor ama neden düşer vücut ısısı bilmiyorum. Çok terliyor benimkisi sizin de öyle mi
Prensinannesii06 Mom0870 canım sizin normal 36-37 derece 6 aydan küçük bebeklerde normal 6 aydan büyük bebeklerde 36-37.5 normal kabul ediliyor
Viviane Geçmiş olsun ben de aynısını kızımda yaşamıştım meğer termometre düşük gösteriyormuş . Bazı termometreler düşük gösteriyor, aklınızda bulunsun.
Mom0870 Prensinannesii06 teşekkür ederim canım iyi bari içim rahatladı oğluma benden grip geçti burnu akıyor çok ve hapşırık öksürük var o yüzden korkuyorum çokta terliyor saçları
Prensinannesii06 Mom0870 ateşine siz yine dikkat edin ara ara ölçün yattığı odaya soğanı ikiye bölüp üstüne 5-6tane falan karanfil koy üstüne evde ki mikrobu alır öksürüğe de iyi geliyor geçmiş olsun
Zeynept Benim kızımdada aşıdan sonra öyle oldu ama ilaç vermişdim kalın giydirdik sıcak mama verdim düzeldi sen verniyorsan suda vere bilirsin sık sık
Avsin Aylingizemmm eğer zıbın falan değmişse düşük gösteriyor. Çıplak ölçmeyı deneyin. Bir de ölçerler hafifçe kolunu sıkıştırıp tutun.
tossikannesi Canım terlediği için öyle çıkıyor bende geçtiğimiz haftalarda post açmıştım ama korkma. Ateş ölçer kaynaklı.
Alya_3005 Canım benim 36 altı gizli Ateş olarak söylenir bence farklı Ateş ölçer ile kontrol edip hala aynı ise acilen doktorunuzla iletişime geçin